Vill du arbeta tillsammans med oss?

Vi på Stål & Verktyg är stolta över att få hjälpa proffs och blir lätt lite insnöade på detaljer.

Låstekniker & Låsmöntör

Arbetsbeskrivning

Stål & Verktyg är en lokal leverantör av bland annat verktyg, industri- och byggförnödenheter, gas, stål och lås. Våra kompetenta och passionerade medarbetare skapar tillsammans långsiktigt mervärde för våra kunde, främst inom industri, hantverk och bygg. Stål & Verktyg finns sedan 1976 i Växjö, har idag 48 anställda och omsätter ca 130 MSek. Mer information om företaget finns på www.sov.se

 

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, engagerat team och samtidigt med lås och säkerhet? Vi söker nu två nya medarbetare till vårt växande team.

Låstekniker:
Som Låstekniker hos Stål & Verktyg arbetar du i huvudsak med att lägga cylindrar, slipa nycklar, förbereda material till våra montörer, sköta beställningar och sälja till kund över disk. Vi har ett brett sortiment av låsrelaterade produkter som du löpande kommer arbeta med. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt under eget ansvar såväl som i team.

 

Låsmontör:

Som Låsmontör hos Stål & Verktyg  kommer du i huvudsak att arbeta med installation och service av lås, låssystem, dörrautomatik och relaterade produkter till dörrmiljön ute hos  våra kunder. Våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och i det privata näringslivet i många olika branscher. Utmaningen för dig handlar om att leverera service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet.

 

Stål & Verktyg har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Växjö. Kollektivavtal finns.

 

Kandidatprofil

Vi söker dig som har erfarenhet från praktiskt arbete, gärna som hantverkare, installatör eller montör och är beredd att visa engagemang. Meriterande är erfarenhet av arbete kring dörrmiljö, elektroniska lås och passagesystem. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl. Tjänsten kräver godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder.

Intresserad? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast.

 

Ansökan: Du skickar din ansökan till henrik.lofberg@sov.se senast 21 oktober.

Stäng